Deputatul Pavel Popescu: Voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii strategice pentru următorii 10 ani și CONDIȚIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român

În următoarele zile voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și CONDIȚIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român; fie că vorbim de companii cu acționariat direct sau indirect, a anunţat, acum câteva minute, deputatul PNL Pavel Popescu, membru al Comisiei  pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, scrie financialintelligence.ro.

Domnia sa a menţionat: “Fac apel la toți politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituțiile statului și conducătorii lor, la toate organizațiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care înțelege crimele comunismului și la toată presa din România, să conștientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă conducerea comunistă a Chinei de azi pentru economia, unitatea și sănătatea statului român, a Europei și a întregii lumi. Treziți-vă!

Respect cultura majoră, milenară a poporului chinez dar urăsc comunismul cu toata ființa mea. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau viețile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut.

Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România. Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăște comunismul și iubește democrația. P.S. Aviz politicienilor amatori de excursii la Zhongnanhai. Vocali sau mai puțini vocali. Vă cunoaștem pe toți. Pe absolut toți.”

În primăvara anului trecut, deputatul PNL Pavel Popescu a cerut declanşarea unei anchete publice privind contribuţia Huawei la infrastructura critică din România, încercând  să interzică participarea companiei chineze la dezvoltarea retelei 5G, din cauza potentialelor riscuri de securitate. Într-un interviu acordat recent, Pavel Popescu ne-a spus: „În aşa zisa strategie 5G, Ministerul Comunicaţiilor a uitat să menţioneze riscurile de securitate pe astfel de reţele”.